Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

D Műszak koncert Sátoraljaújhelyben

2019.03.31

honlapra_hirek_2019-ujhely.jpgFura helyzet, de hosszú idő után most történt meg, hogy Újhelyben a zenekar önálló koncertet adott. Többször is felléptünk már a városban az utóbbi időben is, de mindig rendezvényhez kötve (legutóbb talán az Újhelyi zenészek rocktalálkozóján). Személy szerint nagyon örülök ennek, és köszönet a Kazinczy Ferenc Múzeumnak a helyszínért! Az eseményről az alábbi címen a Zemplén televízió is készített riport összeállítást: https://youtu.be/ZLUzq2TzwD0

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Új klub

2018.04.12

honlapra.jpgAkik kedvelik a klub életet, biztosan szívesen járnak majd Dunaújvárosba, a 3 K Klubba, a Három Királyok-ban. Színes a felhozatal mind az életkort, mind a stílust illetően. Ami közös: a zenélés öröme. A költészet napja alkalmából rendezett esten nekem is volt szerencsém fellépni.

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Szeptember végén

2017.09.13

ujhelyi_zeneszek_2017_02.jpgSzeptember 29-én, Sátoraljaújhelyben, ismét D Műszak koncert! Részletek a mellékelt plakáton. Jöjjön, aki bírja:)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

D Műszak rajongóknak

2017.07.22

dmuszak_01.jpgD Műszak koncert lesz Sárospatakon a Civil Napon, augusztus 19-én 19 órától (hogy könnyű legyen megjegyezni) a Gödör nevű helyszínen. Mindenkit szeretettel várunk!

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

A Gasztroblues-on is

2017.07.21

gasztro_01.jpgVan a weboldalon egy menüpont, amelyben fesztiválokról írok, melyeken részt vettem. Most újabbal bővül ez a lista, hiszen  az idei paksi Gasztroblues Fesztiválon is felléptem a Beatback zenekarral. Természetesen Beatles dalokat játszottunk:)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Közös koncert az ELTE-n

2015.04.17

honlapra_bh.jpg2015. 04. 24-én, 17:30-tól egy jó kis program ígérkezik Budapesten, az ELTE TÓK-ban (Kiss János altábornagy u. 40. II. emelet 200-as terem)! A következő előadók koncerteznek itt, egymást váltva: Live coals; Tóth Sándor Péter és barátai; Vendéghang; Bodroghalmi László; Hangraforgó együttes. Aki arra jár, ugorjon be!:) A rendezvény címe: Öt szín. A teljes plakát a címre kattintva tekinthető meg!

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Legutóbb írták...

2014.12.14

hir_bh_hangraforgo.jpg

A december eleji győri koncertről jelent meg egy írás a neten, a következő helyen:

 

 

 

 

http://www.gyoriszalon.hu/index.php?mact=News%2Ccntnt01%2Cdetail%2C0&cntnt01articleid=1149&cntnt01returnid=66

Képek is vannak! :)

 

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Hangraforgó Klub

2014.11.06

hangraforgo-klub_fellep.jpgA havonta jelentkező győri klub decemberi műsorában én is helyet kaptam, mint vendég. Az estek mindig valamilyen téma köré szerveződnek. Így lesz ez most is, amikor a dalok a humor köré szerveződnek majd. Bevallom, a hasonló jellegű műsorokat kedvelem a legjobban, így már nagyon várom az alkalmat! Akit érdekelnek a részletek, kattintson a képre, vagy a címre! :)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

Frissülget...

2014.06.05

oldalra_videok.jpgAkik gyakrabban látogatják az oldalt észrevehették, hogy a tartalmak közt mind sűrűbben jelennek meg videók. Az eredeti elképzelésemet fokozatosan tudom megvalósítani, miszerint a honlapon nagy arányban szerepeljenek hangos-képes információk. Most régi hiányosságot sikerült pótolnom, ugyanis a SokAdalom együttes tevékenységéről már videókat is nézhet a látogató! A '95-ös VHS felvételek digitalizálásában Csapó János kollégám segédkezett. Köszönöm neki ezúton is!

 
Tovább... | Menüpont: Hírek | Hozzászólások: 0

Dobogó

2014.05.28

hir__kanizsa.jpgSzép hosszú neve van a XI. Kárpát-medencei "Csengey Dénes" vers-, prózamondó és énekelt vers versenynek! Minden második évben rendezik meg Nagykanizsán. Május 23-24-én én is részt vettem, és énekelt vers kategóriában harmadik helyezést értem el. A gálaműsorban énekeltem egy dalt is, ezt a továbbiakban, a címre kattintva meg lehet találni. (Felhívom a figyelmet a nagyszerű jeltolmácsra!)

 
Tovább... | Menüpont: Hírek

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »